Szorongás kezelése segédletek

Az ingyenesen letölthető segédlet tartalma:

1. Min forogsz mostanában? Zümi nyomozó feladatlap,

2. Milyen úton jelzi a tested, hogy túl sok a negatív gondolat? Szorongás jelei feladatlap,

3. Megnyugtató technikák gyerekeknek lapozgató: gyakorlati tanácsokkal, amikor a félelmek és a szorongás túl nagyra nőnek.

0 Ft
Menny.:db
Szorongás kezelése segédletek
0 Ft
Menny.:db

Leírás

Az aggodalom és a szorongás egy olyan zavaró gondolat/érzés, ami úgy tűnik, hogy sehogyan sem akar kimenni a rendszerünkből.  Olyan, mint egy állandóan zümmögő, bosszantó légy a fejünkben, ami folyton visszatér, hiába hessegetjük el. Hol menekülni próbálunk előle, hol erőszakkal ki akarjuk irtani, de minél inkább küzdünk ellene, annál inkább elkeserítő, hogy létezik.

Ha a gyermekednél beakadt egy negatív gondolat, és láthatóan küzd valami meg nem foghatóval, rágja a körmeit, ideges, feszült, nem úgy eszik vagy alszik, ahogy szokott, szokatlanul csendessé és befeléfordulóvá válik, esetleg konkrét betegség nélkül sokszor panaszkodik fej vagy hasfájásra, töltsd le és használjátok ezt a pszichoedukációs segédletet, amivel szülőként enyhíteni tudod a szorongás tüneteit és meg tudod tanítani gyermekednek, hogyan kezelje belső feszültségét. Olvasd el hozzá a "HOGYAN SEGÍTSÜNK NEGATÍV GONDOLATOKKAL KÜZDŐ, SZORONGÓ GYERMEKÜNKNEK?" című blogbejegyzésünket, amiben bővebben írtunk a témáról és sok hasznos tanácsot találsz benne.

7-14 éves gyermekeknek pedig ajánljuk a Spiribuuu Suli sorozat III. kötetét a témában. Plüss Emil története és a hozzá kapcsolódó szorongás-munkafüzet segít a gyerekeknek felfedezni a félelmek által irányított viselkedés következményeit és az önmegnyugtatás képességét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!

Kapcsolódó termékek

Spiribuuu Suli III. - Plüss Emil és a szorongás

2.990 Ft
Kívánságlistára teszem