Intézményeknek

Pszichoedukációs játékainkat, könyveinket, foglalkoztató füzeteinket és iskolai-óvodai foglalkozásterveinket kiemelten ajánljuk óvodáknak, általános iskoláknak, gyermekvédelmi intézményeknek és gyermekekkel foglalkozó szakembereknek az oktató-nevelő vagy terápiás munkájuk támogatására. Játékos eszközeink azzal a céllal készültek, hogy segítsék és színesítsék a társas- és érzelmi készségek fejlesztését célzó egyéni vagy csoportos foglalkozásokat. Termékeinkhez készült játékszabályok, leírások minden esetben tartalmaznak ajánlásokat az intézményi használathoz is.

Mivel szeretnénk, ha a lelki egészségfejlesztés minél több hazai intézményben megvalósulna és kellő hangsúlyt kaphatna, ezért az intézmények igényei alapján összeállítottunk több kedvezményes csomagajánlatot és kifejezetten intézményi felhasználásra ajánlott módszertani segédletet. Ezeket az "Intézményi ajánlatok" kategóriába gyűjtöttük össze.

Hivatalos tanszerek

A 2024/25-ös tanévben már 6 termékünket is kiválasztotta az Oktatási Hivatal az un. SNI tanszerlistára, így még több oktatási intézményben segíthetik a pedagógusok és a gyermekekkel foglalkozó szakemberek munkáját.

Hogyan rendelhetnek intézményként?

Intézményeknek lehetősége van a weboldalon keresztül rendelni az Vásárlás és szállítás-ban összefoglalt fizetési és szállítási lehetőségekkel, vagy az info@spiribuuu.com e-mail címünkre küldött levélben, amelyben felsorolják, hogy mely termékeket, milyen darabszámmal kívánnak beszerezni.

Amennyiben az intézmény, tankerület számára vásárolnának, akkor szükség esetén előzetes hivatalos árajánlatot, illetve díjbekérőt is tudunk küldeni. Erről az igényről kérjük, írjanak az info@spiribuuu.com e-mail címünkre, a megfelelő adatok megadásával.

A webshopon keresztül leadott megrendelés esetén, kérjük, hogy mindenképpen tüntessék fel az adószámot.