Rólunk

Üdvözöllek a SPIRIBUUU weboldalán, ahol a gyermekek társas és érzelmi készségeinek játékos fejlesztéséhez találsz ötleteket és termékeket.

Hodos Enikő vagyok, iskolapszichológus és 3 gyermek anyukája. Mind anyaként, mind pszichológusként az mozgat, hogy a rám bízott gyerekeket képessé tegyem a lelki nehézségekkel való megküzdésben, és támogassam őket a kiteljesedésben.

2019-ben indítottam el a SPIRIBUUU-t, ahol olyan saját fejlesztésű játékokat forgalmazok, amelyekkel elsősorban a gyermekek társas, érzelmi, kommunikációs és problémamegoldó készségei fejleszthetők. Ezek a pszichoedukációs eszközök (könyvek, kártyák, társasok, munkafüzetek) játékos lehetőséget teremtenek a felnövekvő generáció érzelmi neveléséhez, és remekül alkalmazhatók akár osztálytermi, akár családi környezetben.

Mivel szülőként nem tudjuk megóvni csemetéinket attól, hogy csalódások érjék az életben, hogy stresszes és feszült helyzeteknek legyen kitéve, hogy konfliktusba keveredjen a társaival, tanáraival, így nem marad más eszközünk, mint mentálisan és érzelmileg erősíteni őket, és olyan tudást közvetíteni részükre, melynek segítségével képessé válnak megbirkózni egy-egy nehéz élethelyzettel.

A SPIRIBUUU ehhez a lelki egészségre neveléshez kínál pszichoedukációs könyveket, kártyákat, társasjátékokat, munkafüzeteket, és hamarosan online tréningeket is, a téma iránt érdeklődő szülőknek, tanároknak és gyermekekkel foglalkozó szakembereknek.

Mit találsz nálunk?

Érdemes hírlevelünkre is feliratkozni, hogy elsőként értesülhess akciós ajánlatainkról, az új megjelenésekről, aktualitásokról, és különösképp azért, hogy a csak a hírlevél olvasóknak szánt exkluzív tartalmakat is megkaphasd.

Köszönjük, hogy itt vagy.
 Spiribááá!