Érzelem Kockák társasjáték

Az Érzelem Kockák játékunk segítségével a gyermekek játszva tanulják meg a különféle érzések differenciálását,hogy melyik arckifejezés és testbeszéd milyen érzelmet takar, észrevétlenül bővül az érzelmekkel kapcsolatos szókincsük. Ezek mind nélkülözhetetlen összetevők ahhoz, hogy képesek legyenek helyesen beazonosítani önmaguk és mások érzéseit, illetve könnyedén, pontosan kifejezésre tudják juttatni belső világukat. 

A 2023/24-es, majd most a 2024/25 tanévre is az Oktatási Hivatal kiválasztotta ezt az érzelmi nevelést segítő játékot, és felkerült a közoktatási un. SNI tanszerlistára, amelyről az iskolák választhatnak, így az idei tanévben már több intézményben is rendelkezésre áll, és segíti a pedagógusok munkáját.

6.490 Ft
Menny.:db
Érzelem Kockák társasjáték
6.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Az érzelmek felismerése az érzelmi intelligencia egyik alappillére. 

A kifejezően illusztrált képekhez kapcsolódó kérdések, megkezdett mondatok és szituációk elmélyítik a gyerekek érzelmekhez fűződő megértését, ugyanis segítségükkel kapcsolni tudják az elnevezéseket egy-egy velük megtörtént hasonló helyzethez. Válaszadás közben tudatosítják, hogy mi válthatja ki az adott érzéseket – mind önmagukban, mind másokban, valamint felismerhetik az érzelmek és a viselkedés közötti párhuzamot. 

Felhaszálási javaslatok és játéktippek egyéni és csoportmunkához: ITT

Ezt a társasjátékot elsősorban gyermekekkel foglalkozó szakembereknek ajánljuk pszichoedukációs eszköztáruk bővítésére.

Ajánlott életkor: 4-14 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!