Sulis élmények AKCIÓs DUÓ

Két népszerű termékünk együtt, egy akciós csomagban! A MI VOLT MA A SULIBAN? beszélgetőpakli és az önreflexiós SÁRGA NAPLÓ segít feldolgozni az iskolában, közösségben töltött időt.

Az akciós csomagajánlat a készleteink erejéig tart.

11.480 Ft 9.990 Ft
Menny.:db
Sulis élmények AKCIÓs DUÓ
11.480 Ft 9.990 Ft
Menny.:db

Leírás

MI VOLT MA A SULIBAN? beszélgetőpakli

72 lapos beszélgetést kezdeményező kártyajáték a gyerekek iskolában vagy óvodában megélt élményeiről.

A MI VOLT MA A SULIBAN? beszélgetőpakli célja, hogy elősegítse a kapcsolatteremtést a gyerekekkel. A kártyajáték segítségével mélyebb bepillantást nyerhetünk a gyerekek mindennapi megéléseibe, érzés és gondolatvilágába, és megismerhetjük önmagukról és a világról alkotott elképzeléseiket.

A kártyán szereplő képek a lehető leginkább kifejezik az adott megkezdett mondat tartalmát, így segítik az asszociációt. A szórakoztató beszélgetés mellett így lehetőség adódik az érzelmi nevelésre: az érzelmi intelligencia, az érzések azonosításának, verbalizálásának és a hatékony önkifejezésnek a fejlesztésére.

Könnyed és szórakoztató játék az egész család számára, emellett pedagógusok, pszichológusok és gyógypedagógusok eszköztárát is színesítheti akár egyénileg, akár csoportban dolgoznak a gyerekekkel. Bárhol és bármikor játszható, életkortól függetlenül!

+

SÁRGA NAPLÓ

7 héten keresztül kísérő önismereti napló, amely a 6-14 éves korosztály számára ajánlott.

A 134 oldalas naplót minden már írni és olvasni tudó gyermeknek egyszerű használni. Az önreflexiót segítő kérdések megválaszolása csupán napi néhány percet vesz igénybe, és arra tanítják a gyerekeket, hogy elgondolkodjanak a nap eseményein, felfedezzék és kifejezzék az érzéseiket, gondolataikat, és pozitívan értékeljék a tapasztalataikat. Formabontó kérdéseivel a hála kifejezésére ösztönöz, hasznos életkészségeket és értékeket közvetít, valamint táplálja a gyerekek nyitott, kíváncsi és pozitív gondolkodásmódját.

A SÁRGA NAPLÓ kitöltögetése egy könnyed és fáradozásmentes levezetése lehet az iskolában, közösségben eltöltött napnak. Segít a gyereknek átgondolni és értékelni a nap történéseit, kapcsolódni a saját érzelmeihez és belső erőforrásaihoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!