Spiribuuu Suli intézményi ajánlat 10 + 2 db

A Spiribuuu Suli sorozat intézményeknek, osztályoknak szóló ajánlata. 10 darab Spiribuuu Suli kiadvány áráért +2 darab ingyen!

Megrendelés esetén kérjük, írd meg megjegyzésbe, hogy melyik munkafüzetből hány darabot kértek. Ha ezt előre nem jelzitek, akkor 4-4-4 darabot küldünk az I-II-III. munkafüzetenként.

A Spiribuuu Suli pszichoedukációs sorozatot a 8–14 éves gyermekek érzelmi és társas készségeinek fejlesztéséhez ajánljuk, iskolapszichológus foglalkozások, valamint az osztályfőnöki és erkölcstan órák színesítéséhez kiváló. A sorozat kötetei:

I. Cápa Cintia és az önbizalom -Sztori arról, mit jelent hinni önmagadban,
II. Troll Borisz és az önkontroll - Sztori arról, hogyan fékezd az indulatokat,
III. Plüss Emil és a szorongás - Sztori arról, hogyan csitítsd le az aggódó gondolatokat.

Írta: Hodos Enikő pedagógiai szakpszichológus

35.880 Ft 29.900 Ft
Menny.:db
Spiribuuu Suli intézményi ajánlat 10 + 2 db
35.880 Ft 29.900 Ft
Menny.:db

Leírás

A sorozat kiadványai egy-egy fontos életkészség vagy érzelmi nehézség témáját dolgozzák fel, és hasznos mentálhigiénés ismereteket közvetítenek. A Spiribuuu Suli szereplőinek mindennapjairól szóló olvasmányok és a hozzájuk tartozó foglalkoztató füzetek lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyerekek arról is tanuljanak, hogyan kezelhetik saját érzelmeiket és viselkedésüket, miként építhetnek virágzó emberi kapcsolatokat, és hogyan válhatnak magabiztos, produktív, együttérző felnőtté.

Youtube videók

Szakértői vélemény

A Spiribuuu Suli történetek olyan játékos, ugyanakkor hatékony eszközt adnak a kiskamaszok és serdülők kezébe, amelyet – ha valóban használnak – számos területen fejlődhetnek. Az élethű, szerethető karakterekkel könnyű azonosulni, a történetük sokaknak ismerős lehet. A feladatok, amelyek végigvezetnek a fejlődés rögös útján, érdekesek, szórakoztatóak, de közben igazi önismereti munkát is igényelnek . A gyakorlatokból a szülők és a pedagógusok is nyerhetnek ötleteket, akár saját nehézségeik leküzdéséhez, akár a gyerekek bátorításához és a nehéz helyzetek kezeléséhez is. Jó szívvel ajánlom a sorozatot minden szülőnek, lelkes osztályfőnöknek, valamint az iskolapszichológusok számára is."

Dr. Szabó Éva, pszichológus, az SZTE Pszichológiai Intézetének vezetője, a Dél-alföldi Iskolapszichológiai Módszertani Központ vezetője

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!