Pozitívra hangoló csomag

A Pozitívra hangoló érzelmi készségfejlesztő csomagajánlatunk a pozitív pszichológia elvein alapuló önreflexiós Sárga Naplót és a Spiribuuu Suli sorozat különkiadását, a Hosszútűrő tanár úr meséje az életről c. olvasmányt+munkafüzetet tartalmazza kedvezményes áron. Az akció a készletek erejéig tart.

Ajánlott életkor: 7-14 év

8.980 Ft 7.890 Ft
Menny.:db
Pozitívra hangoló csomag
8.980 Ft 7.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A pszichoedukációs csomag tartalma:

1 db Sárga Napló

A 7 héten keresztül kísérő önismereti napló, ami 7 témakör átbeszélgetésére alkalmas 49 db munkalapot tartalmaz.

1. Ismerd el az értékességedet, és higgy magadban!
2. Bízz a jövőben!
3. Tudd, hogy mindig van választásod!
4. Vállald a szükséges erőfeszítéseket!
5. Hibázz bátran!
6. Bánj kedvesen magaddal és másokkal!
7. Nevess, örülj, ragyogj!

A Sárga Napló boldogító szokásokra ösztönöz, hasznos életkészségeket és értékeket közvetít, valamint táplálja a gyerekek nyitott, kíváncsi és pozitív gondolkodásmódját. Rendszeres használata arra tanítja a gyerekeket, hogy elgondolkodjanak a nap eseményein, felfedezzék és kifejezzék az érzéseiket, gondolataikat, és pozitívan értékeljék a tapasztalataikat.
 

1db Spiribuuu Suli különkiadásHosszútűrő tanár úr meséje az életről - Sztori az alapvető emberi értékekről, kik is vagyunk, és merre tartunk?

Ebben a könyvben a gyerekek bölcs osztályfőnöke, a mindig szelíd és jóságos Hosszútűrő Miklós tanár úr arról mesél, hogy mi az a JÓ-ban való hit, és mik azok az alapvető emberi értékek, amelyekre korosztálytól függetlenül hasznos időnként visszaemlékezni. A könyvben a gyerekek egy egyszerű metaforán keresztül megértik, hogyan kezeljék az életet és annak számos kihívását. Segítségével megtaníthatjuk nekik, hogy mik azok az örökérvényű, univerzális törvények, amelyek mindannyiunkra érvényesek, és melyek azok az érzelmi és társas készségek, amelyek gyakorlásával „győztesek” lehetünk az Élet nevű társasjátékban. A sorozat többi kötetéhez hasonlóan, az olvasmányt kiegészíti egy feldolgozást segítő önreflektív napló, amivel remekül feldolgozhatóak az olyan témák, mint:

- Miért fontosak a szabályok, és hogyan lehet azokat ellenállás helyett a javunkra fordítani?
- Milyen értékeink vannak? Mitől vagyunk egyediek?
- Milyen nehézségeink/kihívásaink vannak és hogyan érdemes ezekhez hozzáállni?
- Milyen céljaink és lehetőségeink vannak, amiket szeretnénk megvalósítani?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!