Kiskamasz csomag

Akciós csomagajánlatunk: az Érzelmi Bingó társasjáték, a Sárga Napló és a Barátság Mágnes kártyajáték együtt, AKCIÓS áron.

A kiskamasz korosztály érzelmi és társas készségfejlesztéséhez állítottuk össze ezt a kedvezményes árú csomagajánlatot.

25.970 Ft 21.990 Ft
Menny.:db
Kiskamasz csomag
25.970 Ft 21.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Csomag tartalma:

1db Érzelmi Bingó társasjáték, ami a hagyományos barckochbához, vagy a forma/számfelismerő bingóhoz hasonlít, ám itt a fókusz az érzelmek felismerésén, az arckifejezés és a testbeszéd helyes észlelésén, és bizonyos érzelmi szituációk helyes értelmezésén van.

1db önismereti Sárga Napló, ami segít a gyerekeknek átgondolni és értékelni a nap történéseit, boldogító szokásokra ösztönzi őket, hasznos életkészségeket és értékeket közvetít, valamint táplálja a gyerekek nyitott, kíváncsi és pozitív gondolkodásmódját.

1db Barátság Mágnes kártyajáték, amelyet a barátkozási és konfliktuskezelési készségek fejlesztéséhez ajánlunk. Ez a szórakoztató és pörgős kártyajáték a legújabb pszichoedukációs termékünk. Célja, hogy akár otthon, akár az iskolai környezetben játékos lehetőséget teremtsen a barátság témáról való beszélgetéshez, ismeretátadáshoz, és ezáltal fejlessze a gyerekek társas készségeit.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!