Beszélgetőkártya DUÓ

A Mi volt ma a suliban? és a Mi újság a családban? beszélgetés kezdeményező kártyák együtt, még kedvezőbb áron kaphatók ebben a kedvezményes duó pakkban. Miért jó a beszélgetőkártya?

  • Megkönnyíti a kommunikációt és a témáról folytatott nyílt párbeszédet, hiszen a megkezdett mondatok befejezésre ösztönzik a játékosokat, és ezzel mintegy kaput nyitnak a belső megélések kifejezéséhez.
  • Elmélyíti és tartalmasabbá teszi a kommunikációt, hiszen gondosan megszerkesztett kérdéseivel olyan témákról is szót ejthetünk, amelyekre egy hétköznapi beszélgetés során ritkán nyílik mód.
  • A kártyák által indított támogató beszélgetések megerősítik a gyereket abban, hogy figyelnek rá, hogy fontos, hogy a gondolatai és érzései számítanak/érvényesek, és ez önmagában pozitív hatással lehet a gyermek érzelmeire, viselkedésére, önbizalmára, családi és egyéb társas kapcsolataira. 
  • A kártyákkal folytatott családi vagy csoportos beszélgetések lehetőséget adnak a gyermeknek a másokra való odafigyelés - aktív hallgatás, empátia és tolerancia -  gyakorlására is.   
  • Terápiás betekintést nyújt a gyermek szubjektív belső valóságáról, az iskolában, óvodában, illetve a családjában megélt helyzetéről.
11.980 Ft 10.450 Ft
Menny.:db
Beszélgetőkártya DUÓ
11.980 Ft 10.450 Ft
Menny.:db

Leírás

A kedvezményes csomagajánlatban megtalálható:

1db Mi volt ma a suliban? 72 lapos beszélgetést kezdeményező oktatókártya, a gyerekek iskolában vagy óvodában megélt élményeiről. A kártyák úgy lettek megalkotva, hogy érzelmeket, gondolatokat, eseményeket és lehetséges pozitív tanulságokat hívjanak elő a gyermekben. Azáltal, hogy a képek a lehető leginkább kifejezik az adott megkezdett mondat tartalmát, segítik az asszociációt, amellyel a szórakoztató beszélgetés mellett lehetőséget teremt az érzelmi nevelésre, az érzelmi intelligencia, az érzések azonosításával, verbalizálásával, és hatékony önkifejezés fejlesztésére. 4-14 éveseknek ajánlott.

1db Mi újság a családban? beszélgetést kezdeményező kártyajáték, amely a gyermek családdal kapcsolatos gondolatainak, érzéseinek és élményeinek mélyebb megismeréséhez ajánlott. A 72 megkezdett mondatot tartalmazó beszélgetőpakli segít felszínre hozni a gyermekek családtagjaikkal kapcsolatos legbelsőbb megéléseit, és ezzel játékos lehetőséget teremt annak felismeréséhez, hogy miben érdemes változtatni a kielégítőbb szülő-gyermek és testvéri kapcsolatok érdekében. 5 éves kortól ajánlott.

Írta: Hodos Enikő, pedagógiai szakpszichológus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!

Kapcsolódó termékek

Mi volt ma a suliban? beszélgetőpakli

5.990 Ft 5.490 Ft
Kívánságlistára teszem

Mi újság a családban? beszélgetőpakli 2.

5.990 Ft 5.490 Ft
Kívánságlistára teszem