TALÁLKOZZUNK MALLORCÁN EGY CSODÁS ELVONULÁSON!

Kedves Spiribuuu barátok!

Az élet úgy hozta, hogy szeptembertől Mallorcára költözünk a családommal. Mi felnőttek ott és onnan fogunk dolgozni, a gyerekek pedig egy nemzetközi iskola padjait koptatják majd, és remélhetőleg megtanulnak spanyolul is.

Mivel – reményeim szerint - több időm lesz elmélyült alkotómunkára, a Spiribuuu termékek palettája várhatóan új játékokkal és kiadványokkal bővül:

- Tizenévesek részére tervezünk egy olyan naplót, ami az egészséges, pozitív testkép kialakításában segíti majd a fiatalokat és hasznos, gyakorlati útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetnek elégedettebbek és barátibb viszonyban a saját testükkel. Jól hangzik, nem?
- Továbbá tervben van, hogy folytatom a Spiribuuu Suli sorozatot is, hiszen még 3 szereplőnek szeretném megírni a történetét: Sünös Vincenzo, Páncélos Zita és Pirospont Annabell még türelmesen várnak a sorukra.

Amíg Mallorcán leszünk, egyéni terápiára online formában lesz lehetőség, illetve sok szeretettel várlak Benneteket személyesen is, a Spiribuuu által szervezett csoportos elvonulásokra.

Bármikor, amikor szívesen hátrahagynád kicsit a családot, munkát, hétköznapokat és elutaznál valahová gyógyulni, töltődni, újjászületni..., gyere, és látogass meg a napsütötte Mallorcán!

Az első csoport, amire invitállak, 2023. októberben 6-9 között lesz, középpontjában a Hellinger-féle családállítás áll majd. Kis létszámban (14 fő) családiasan leszünk, és a csoportfoglalkozások mellett bőven lesz szabadidő az élmények feldolgozására, tengerparti lazulásra, csobbanásra, wellness kezelésekre, szaunázásra, városnézésre, ami csak jól esik. Mi mindent megszervezünk és elintézünk. Neked csak bele kell engedned magad a "Flow"-ba:

- Egy hangulatos, kitűnő értékeléssekkel rendelkező 4 csillagos, tengerparti wellness szállodában szállunk meg Palmanova városában. A hotelben kültéri medencék, bár, étterem, kisbolt, wellness részleg (belső medence, jacuzzi, szauna) és konditerem szolgálja a kényelmünket.
- 2 fős kertre néző apartmanokban leszünk, 2 ágyas hálószobával és egy kanapés nappalival, mini konyhával, fürdőszobával, erkéllyel.
- Svédasztalos reggelit kapunk kiváló helyi és nemzetközi finomságokkal
- A repjegy megvásárlásában és a kiutazásban is segítünk, és intézzük a reptéri transzfert.
- A 4 nap alatt 4x3 óra csoportos családállítás keretein belül minden résztvevő témájára állítunk. (Ha a családállításról, mint alternatív terápiás módszerről szeretnél többet megtudni, ITT írok róla.)
- Amennyiben a csoport igényli, örömmel szervezünk egyéb fakultatív programokat (pl. vezetett meditáció a tengerparton, városlátogatások, kirándulások stb.)

A mesébe illő természeti környezet, és a felemelő társaság garantált, - örülnék, ha Te is velünk tartanál!
Ha van kedved csatlakozni, ITT találod az esemény részletes leírását és én is örömmel válaszolok minden kérdésre.

Tel: 06-20-399-0137
Email: info@spiribuuu.com

További szép nyarat kívánok és találkozzunk Mallorcán!