4:1-ben Spiribuuu Suli pszichoedukációs sorozat

A Spiribuuu Suli pszichoedukációs sorozat megjelent kiadványai az új különkiadással együtt, akciós áron! Írta: Hodos Enikő, pedagógiai szakpszichológus

I. Cápa Cintia és az önbizalom -Sztori arról, mit jelent hinni önmagadban,
II. Troll Borisz és az önkontroll - Sztori arról, hogyan fékezd az indulatokat,
III. Plüss Emil és a szorongás - Sztori arról, hogyan csitítsd le az aggódó gondolatokat.

+ a különkiadás: Hosszútűrő tanár úr meséje az életről - Sztori az alapvető emberi értékekről, kik is vagyunk, és merre tartunk?

A 4:1-ben akciós csomagban a 4 könyv együtt nagy kedvezménnyel kapható.

11.960 Ft 9.990 Ft
Menny.:db
4:1-ben Spiribuuu Suli pszichoedukációs sorozat
11.960 Ft 9.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A sorozat kiadványai egy-egy fontos életkészség vagy érzelmi nehézség témáját dolgozzák fel, és hasznos mentálhigiénés ismereteket közvetítenek. A Spiribuuu Suli szereplőinek mindennapjairól szóló olvasmányok és a hozzájuk tartozó foglalkoztató füzetek lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyerekek arról is tanuljanak, hogyan kezelhetik saját érzelmeiket és viselkedésüket, miként építhetnek virágzó emberi kapcsolatokat, és hogyan válhatnak magabiztos, produktív, együttérző felnőtté.

A szociális és érzelmi nevelés kulcsfontosságú eleme minden gyermek fejlődésének, hiszen a lelki egészséggel kapcsolatos ismeretek elsajátítása legalább annyira fontos, mint a tárgyi tudás megszerzése. Ehhez kínál segítséget a Spiribuuu Suli pszichoedukációs sorozat, amelynek célja a 7–14 éves gyermekek érzelmi és társas készségeinek fejlesztése iskolai vagy otthoni keretek között.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!