Nem mondom eleget

A "Nem mondom eleget" - jóleső visszajelzések letölthető kártyajáték 36db megkezdett mondatot tartalmaz, amely segít megtalálni a megfelelő elismerő szavakat, és az elmélyültebb kapcsolódást gyermekeddel, társaddal, szeretteiddel.

A letölthető, kinyomtatandó kártyajátékot ketten játszhatjátok, és 6 éves kortól ajánljuk.

Sikeres rendelés, fizetés esetén rögtön megtalálod a regisztrált fiókodban a letöltések között, így ha kinyomtatod, már játszhattok is!

2.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Nem mondom eleget
2.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

A hétköznapokban bár gyakran érzünk magunkban apró örömet, vagy hálát, amikor ránézünk a párunkra, gyerekeinkre vagy épp a szüleinkre, barátainkra gondolunk, de mire szavakba önthetnénk, már tovább is szalad a jóleső érzés, és végül csak ritkán osztjuk meg az illetővel. Pedig épp ezeknek a pillanatoknak a befogadása és kifejezése az, amivel azt üzenhetjük szeretteinknek, hogy odafigyelünk rájuk, látjuk őket, és sokat jelentenek a számunkra.

Gyermekeinknek is nagy szüksége van ezekre a visszajelzésekre, hisz segítik a pozitív énkép kialakulását, a fontosság érzetének a megélését. Az elmélyültebb családi kapcsolódás megkönnyítéséhez készítettük el ezt a kártyajátékot, hogy megtaláljátok a megfelelő elismerő szavakat.

A letölthető kártyajáték tartalmaz:

1db játékleírást,

1db játéktáblát,

36db megkezdett mondatot tartalmazó kártyát.

Írta: Hodos Enikő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!