Nagytesók meséje letölthető

A könyvként is megjelent Nagytesók meséje, ezúttal letölthető PDF formátumban.

A Nagytesók meséje a testvérféltékenység enyhítése céljából íródott terápiás történet, amelyben a főhős hasonló cipőben jár mint a gyermekeink, hasonló küzdelmei, érzései és megoldásai vannak, ám egy-egy jóakaró segítsége révén képes lesz meglátni más lehetséges utakat, és feloldódik a bonyodalom. A történet egyszerű nyelvezettel íródott, hogy a legkisebbekhez is könnyedén eljuthassanak az általuk közvetített fontos szuggesztív üzenetek.

Megrendelés és sikeres fizetés esetén a regisztrált fiókodban találod majd a letöltéshez szükséges linket. Ezután már lementheted a gépedre, vagy ha szeretnéd, akár ki is nyomtathatod, össze is tűzheted, ha úgy kényelmesebb.

1.490 Ft 990 Ft
Az akció időtartama: 2024. 06. 18. - 2024. 07. 20.
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Nagytesók meséje letölthető
1.490 Ft 990 Ft
Az akció időtartama: 2024. 06. 18. - 2024. 07. 20.
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

Ahol kistestvér érkezik, ott így vagy úgy, előbb vagy utóbb megjelenik a testvérek közötti féltékenység és rivalizálás is a család hétköznapjaiban.

A szülők általában készülnek rá lélekben, hogy ez bekövetkezik, ám a gyakorlatban sokszor az egész család türelmét és leleményességét próbára teszi a gyerekek folytonos civakodása.

De mit tehet egy kimerült édesanya, hogyan tompítsa a decibelt otthon, hogyan tegyen igazságot, és hogyan teremtsen békét csemetéi között? Állandó fejmosás helyett például beszélgethet velük metaforikusan, szuggesztív történeteken kereszül, azaz segítségül hívhatja a mesék gyengéden gyógyító erejét.

"A mesék szuggesztíven ható üzenetek, amikkel annyi, de annyi mindent “mondhatunk el” erőfeszítés és papolás nélkül, indirekten. Ez a két egyszerű történet a szinte minden testvéri kapcsolatra jellemző féltékenységet és rivalizálást hivatott “gyógyítani”, és nálunk anno nagyon sokat segítettek. Rendszeresen felolvastam én is a gyerekeimnek, és nem csak azért mert kérték, hanem mert utána mindig olyan jó anyának éreztem magam. Ez a két mese a szülői szempontból őrjítő tesós viselkedéseket olyan keretbe helyezi, ami megértést és megkönnyebbülést hoz a “mindig versengő” kicsinek, a “mindig féltékeny” nagynak és a “mindig mérges és bűntudatos” anyának, apának egyaránt. Ráadásul végtelen egyszerűséggel." Hodos Enikő (szerző)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!

Kapcsolódó termékek

Kistesók meséje letölthető

1.490 Ft 990 Ft
Kívánságlistára teszem