Indulatszelídítő csomag

Akciós csomagajánlatunkban a Zűrutazások - Érzelmek című interaktív beszélgetőkönyvet, a Gorom Banya Szelídül gyakorlókártyákat és a Spiribuuu Suli III. - Troll Borisz és az önkontroll c. legújabb könyvünket ajánljuk együtt, AKCIÓS áron, amíg a készleteink tartanak!

Ebben a csomagban azokat a termékeinket válogattuk össze, amelyek hasznára válhatnak az erős indulatokkal küzdő gyermekeknek. A könyvek és a kártyajáték segít megérteni a harag mögött megbúvó szükségleteket, és olyan módszereket tanít a gyerekeknek, amivel le tudják nyugtatni magukat és amivel úgy tudják kifejezni magukat, hogy az ne legyen bántó.

10.970 Ft 9.450 Ft
Menny.:db
Indulatszelídítő csomag
10.970 Ft 9.450 Ft
Menny.:db

Leírás

A csomagajánlat tartalmaz:

- 1db Zűrutazások interaktív beszélgetőkönyv I. rész. - Érzelmek c. könyvet, amelyben Zelemér, a zűrutazó vakondoki közbenjárásával könnyedén bepillanthatunk gyermekünk adott témával kapcsolatos érzelmi és gondolatvilágába, és abban is segítséget kaphatunk, hogy összeszedetten, objektíven beszélhessünk az érzelmileg sokszor bennünket is felkavaró problémákról. A kötet témái:

-Túlságosan félénk vagyok
- Dúlnak bennem az indulatok
- SOS! Harag úrfi tombol
- Egyre csak szomorkodom
- Valami elmúlt, és fáj nagyon.

- 1db Gorom Banya Szelídül Indulatkifejező Varázsigék gyakorlókártyákat, amely arra tanít, hogyan fejezhetjük ki az indulatainkat olyan módon, hogy mások könnyebben meghallják a szükségleteinket, és közben ne bántsuk meg mások érzéseit. A gyerekeket érintő leggyakoribb frusztráló élethelyzetekhez kínál alternatív választási lehetőséget a tehetetlenség és a fékevesztett indulatos viselkedés helyett.

- 1db Troll Borisz és az önkontroll - Sztori arról, hogyan fékezd az indulatokat c. könyvet. Troll Borisz története és a hozzá kapcsolódó önkontroll-munkafüzet segít a gyerekeknek felfedezni az indulatos viselkedés következményeit és az érzelemszabályozás képességét. A könyv életből merített példáival és játékos feladataival lehetővé teszi, hogy a diákok elgondolkodjanak az indulatkezelés fontosságán, és megtanulják:

– mit jelent az önkontroll,
– miért és milyen helyzetekben van rá szükség,
– milyen stratégiákkal lehetséges fékezni magunkat, ha túlpörögtünk,
– hogyan tudunk erőt venni magunkon, ha valamit fontos megtennünk,
– milyen módon lehet eldönteni, hogy mi a helyes cselekvés,
– mit jelent a tetteinkért való bátor felelősségvállalás,
– miért fontos a bocsánatkérés és a jóvátétel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!