Gorom Banya Szelídül gyakorlókártyák

Gorom Banya Szelídül Indulatkifejező Varázsigék gyakorlókártya arra tanít, hogyan fejezhetjük ki az indulatainkat olyan módon, hogy mások könnyebben meghallják a szükségleteinket, és közben ne bántsuk meg mások érzéseit. A gyerekeket érintő leggyakoribb frusztráló élethelyzetekhez kínál alternatív választási lehetőséget a tehetetlenség és a fékevesztett indulatos viselkedés helyett.

Ajánlott életkor: 5-12 év

4.990 Ft
Menny.:db
Gorom Banya Szelídül gyakorlókártyák
4.990 Ft
Menny.:db

Leírás

2023/24-es tanévre az Oktatási Hivatal kiválasztotta ezt az asszertív nyelvi mintákat begyakoroltató kártyajátékunkat, és felkerült a közoktatási un. SNI tanszerlistára, amelyről az iskolák választhatnak. Így az idei tanévben már több intézményben is rendelkezésre áll, és segíti a pedagógusok munkáját.

A doboz tartalma:

- Útmutató Szülőknek és Pedagógusoknak

- Varázsigés füzet

- 36 db szituációs kártya

Ha több gyerekkel vagy akár egy egész osztállyal szeretnél gyakorolni, játszani a kártyákkal, akkor ehhez készítettünk egy ingyenesen letölthető feladatlapot. Ezt megtalálod a "Csatolt dokumentumok" fülön. Töltsd le és nyomtasd ki ezt az 5 feldolgozó kérdést tartalmazó lapot, oszd ki a gyerekeknek, majd húzzatok a 32 kártyából. A gyerekek így önállóan válaszolják meg a kérdéseket, majd meg is beszélhetitek együtt. 

Youtube videók

Ti írtátok

"A Gorom Banya szelídül nagyon hasznos volt, sőt felnőtteknek is ajánlanám. 'Sajnos' nagyon sok gyakorlás kell, hogy belemenjen a fejükbe ez a típusú kommunikáció. Nálunk már 1x sikerült! :) Felszólításra viszont, abszolút tudják hogy mit kellett volna mondani a kártyák alapján! Bízom benne, hogy idővel menni fog, mert sokat fognak ebből profitálni az életük során!" - Zsófi

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!