Érzelmi nevelés csomag intézményeknek

Intézmények (óvodák, iskolák, pedagógiai szakszolgálatok, családsegítők, lelki egészség központok stb.) és gyermekekkel foglalkozó szakemberek (pedagógusok, pszichológusok, gyógypedagógusok, fejlesztőpedagógusok, iskolai és óvodai szociális segítők) számára összeállított termékcsomag azokat a pszichoedukációs társasjátékokat és  kártyajátékokat tartalmazza nagy kedvezménnyel, melyeket a szakemberek mindennapi munkájuk során alkalmazni tudnak, és amik segítik és színesítik az érzelmi nevelést célzó foglalkozásokat.

43.440 Ft 34.990 Ft
Menny.:db
Érzelmi nevelés csomag intézményeknek
43.440 Ft 34.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A csomag tartalma:

1db Mi volt ma a suliban? beszélgetőpakli, amelynek kártyalapjai az óvodában/iskolában megélt érzelmek, gondolatok, élmények és lehetséges pozitív tanulságok előhívására alkalmas megkezdett mondatokat tartalmaznak.  A gyerekek számára ismerős emojik-kal illusztrált kártyák képileg is kifejezik az adott megkezdett mondat tartalmát, és ezzel a kisebb gyerekek számára is segítik az asszociációt, és a megértést. A kártya játékos lehetőséget teremt a szakemberrel való kapcsolatteremtéshez, kiscsoportos vagy osztálytermi beszélgetések beindításához, és az önkifejezés fejlesztéséhez.
Ajánlott: 5 éves kortól


1db Gorom Banya Szelídül Indulatkifejező Varázsigék kártyajáték, amivel az asszertív kommunikáció alapelemeit taníthatjuk meg a gyerekeknek akár egyéni, akár kiscsoportos vagy osztálytermi foglalkozás keretében. A kártyalapok egyik felén gyerekeket érintő gyakori frusztráló szituációk szerepelnek, melyekhez kapcsolódóan önreflexív kérdésekre kell válaszolniuk. A kártyák hátoldalán lévő kommunikációs formulák befejezésével pedig azt gyakorolhatják, hogy hogyan lehet olyan módon kifejezni a haragjukat, hogy mások könnyebben meghallják a szükségleteiket, és közben ne bántsák meg mások érzéseit. A játék alternatív választási lehetőséget mutat a tehetetlenség és a fékevesztett indulatos viselkedés helyett. Pedagógusként a kártyák napi rendszerességgel történő bemutatásával vagy akár csoportos eljátszásával könnyedén integrálhatjuk a szociális és érzelmi nevelést mindennapos oktató-nevelő munkánkba.
Ajánlott: 5 éves kortól

1db Barátság Mágnes kártyajáték, amelyet barátkozási és konfliktuskezelési készségek fejlesztéséhez ajánlunk. Ez a szórakoztató és pörgős játék lehetőséget teremt a barátság témáról való beszélgetéshez és ismeretátadáshoz, ami által hatékonyan fejleszti a gyerekek társas készségeit. Ez a kártyajáték kifejezetten hasznos azon gyermekek támogatására, akik nehezen barátkoznak, konfliktusos barátságaik vannak, gyakran kiközösítettek, vagy épp agresszív, elnyomó, erőszakos módon kapcsolódnak társaikhoz.  Kiscsoportban (6 főig) az eredeti játékszabállyal, osztályokban pedig anélkül, csak pszichoedukációt segítő kérdéskártyákként használható.
Ajánlott: 6 éves kortól

1db Érzelmi Bingó társasjáték, amely a hagyományos barchobához, illetve a forma vagy számfelismerő bingóhoz hasonlít, ám itt a fókusz az érzelmek felismerésén, az arckifejezés és a testbeszéd helyes észlelésén, és bizonyos érzelmi szituációk helyes értelmezésén van.
A játék alatt észrevétlenül fejlődik a gyerekek önismerete, empátiája, érzelmi intelligenciája, valamint hatékony kapcsolatépítő is egyben. Osztályközösségben vagy kis létszámú csoportban játszva, nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy a játékosok jobban megismerjék egymást, könnyebben megosszák egymással belső valóságukat, és pozitívan értelmezzék a tapasztalataikat. Pedagógusoknak és szakembereknek 13 fejlesztő játékvariációt is kínálunk a dobozban.
Ajánlott: 6 éves kortól

1db Érzelem Kockák társasjáték, amelynek segítségével a gyermekeket arra tudjuk tanítani az óvodában, iskolában hogy melyik arckifejezés és testbeszéd milyen érzelmet takar, és játékosan tudjuk bővíteni a kicsik érzelmekkel kapcsolatos szókincsét. Ezek mind nélkülözhetetlen összetevők ahhoz, hogy képesek legyenek helyesen beazonosítani önmaguk és mások érzéseit, és könnyedén, pontosan kifejezésre tudják juttatni belső világukat.
Ajánlott: 5 éves kortól

1db Mi újság a családban? beszélgetést kezdeményező kártyajáték a gyermek családdal kapcsolatos gondolatainak, érzéseinek és élményeinek mélyebb megismeréséhez. 72 megkezdett mondatot tartalmazó beszélgetőkártya, amely segít felszínre hozni a gyermekek családtagjaikkal kapcsolatos legbelsőbb megéléseit, és ezzel játékos lehetőséget teremt annak felismeréséhez, hogy miben érdemes változtatni a kielégítőbb szülő-gyermek és testvéri kapcsolatok érdekében.
Ajánlott: 5 éves kortól

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!