Érzelmeink Birodalma csomag

Az érzelmek birodalmában való magabiztos tájékozódás, azaz az érzelmi intelligencia kulcsfontosságú a gyermekek társas készségeinek a fejlesztésében

Az Érzelmeink Birodalma EQ-fejlesztő csomagban található termékeink segítségével szülőként vagy pedagógusként játékosan fejlesztheted a gyerekek ismereteit ezen a téren, hogy képesek legyenek helyesen beazonosítani önmaguk és mások érzéseit, és könnyedén, pontosan kifejezésre tudják juttatni belső világukat. 

Mindez miért fontos? Olvasd el blogcikkemet ebben a témában ITT. Ebből megtudhatod, mi az a legfontosabb dolog, amit az érzelmeink természetéről tudni és átadni érdemes gyermekeinknek.

24.470 Ft 20.990 Ft
Menny.:db
Érzelmeink Birodalma csomag
24.470 Ft 20.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A csomagajánlat tartalmaz:

1db Találd ki, hogy érzem magam! Érzelmi Bingó társasjátékot, amely egy szórakoztató kérdezz-felelek játék. Segítségével észrevétlenül fejlődik a gyerekek önismerete, empátiája, érzelmi intelligenciája, valamint hatékony kapcsolatépítő is egyben.  Akár a családban, akár baráti társaságban, osztályközösségben vagy kis létszámú csoportban játsszuk, nagyszerű lehetőséget biztosít, hogy a játékosok jobban megismerjék egymást, könnyebben megosszák egymással belső valóságukat és pozitívan értelmezzék a tapasztalataikat. Pedagógusoknak és szakembereknek 13 fejlesztő játékvariációt is kínálunk a dobozban.

- 1db Érzelem Kockák társast, amely segítségével a gyermekek játszva tanulják meg a különféle érzések differenciálását, hogy melyik arckifejezés és testbeszéd milyen érzelmet takar, és észrevétlenül bővül az érzelmekkel kapcsolatos szókincsük.

- 1db Zűrutazások interaktív beszélgetőkönyv 1. kötetét. Az Érzelmek c. könyvben Zelemér, a zűrutazó vakondoki közbenjárásával a következő témákat tudod feldolgozni a gyerekekkel:

-Túlságosan félénk vagyok
- Dúlnak bennem az indulatok
- SOS! Harag úrfi tombol
- Egyre csak szomorkodom
- Valami elmúlt, és fáj nagyon.

Ajánlott életkor: 6-12 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!