Családi Zűrök csomag

Akciós csomagajánlatunkban a Zűrutazások II. - interaktív beszélgetőkönyv mellett a Gorom Banya Szelídül Indulatkifejező Varázsigék gyakorlókártya és a Mi újság a családban? beszélgetőpakli kapható együtt, kedvezményes áron.

A Családi Zűrök csomagban található interaktív beszélgetőkönyv és pszichoedukációs kártyajátékok segítségével a családban előforduló nehezebb élethelyzeteket tudjuk átbeszélni, és játékos lehetőséget teremt, hogy fejlesszük a gyermek érzelmi intelligenciáját, problémamegoldó készségeit, valamint bővítsük a megküzdési stratégiáit.

13.970 Ft 11.990 Ft
Menny.:db
Családi Zűrök csomag
13.970 Ft 11.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Az akciós csomag tartalma:

1db Zűrutazások II. - interaktív beszélgetőkönyvet, amelyben Zelemér, a zűrutazó vakondoki közbenjárásával könnyedén bepillanthatunk gyermekünk adott témával kapcsolatos érzelmi és gondolatvilágába, és abban is segítséget kaphatunk, hogy összeszedetten, objektíven beszélhessünk az érzelmileg sokszor bennünket is felkavaró problémákról, úgymint:

- Nagytesó leszek
- Testvérháború tombol
- Anyu és apu veszekednek
- A szüleim válnak
- Nincs rá pénzünk!

1db Mi újság a családban? beszélgetőpakli sorozatunk második, újonnan megjelent tagja, amely segít felszínre hozni a gyermekek családtagjaikkal kapcsolatos legbelsőbb megéléseit, és ezzel játékos lehetőséget teremt annak felismeréséhez, hogy miben érdemes változtatni a kielégítőbb szülő-gyermek és testvéri kapcsolatok érdekében.

1db Gorom Banya Szelídül Indulatkifejező Varázsigék gyakorlókártya, amely arra tanít, hogyan fejezhetjük ki az indulatainkat olyan módon, hogy mások könnyebben meghallják a szükségleteinket, és közben ne bántsuk meg mások érzéseit. A gyerekeket érintő leggyakoribb frusztráló élethelyzetekhez kínál alternatív választási lehetőséget a tehetetlenség és a fékevesztett indulatos viselkedés helyett.

Ajánlott életkor: 5-13 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!