Anyák napi hálacsokor

2020. 04. 27. 00:00:00
Anyák napi hálacsokor

Azon gondolkoztam, hogy mi az, amit az aktuális anyák napi letölthető ajándékhoz adhatnék, ami nem a gyerekeknek szól, hanem nekünk szülőknek, a néha „kissé kifacsart”, de kiabálósan is ÉDES anyáknak.

A választ, - hogy minél lényegretörőbb legyen, - azzal a kissé „manipulatív” kérdéssel próbáltam előbányászni magamból, hogy,- ha már csak egyetlen dolgot üzenhetnék nektek ezen a blogon keresztül, az vajon mi lenne?

Aztán hogy, hogy nem – hülye kérdésre, hülye válasz tudom – de valahogy azt kívánom mindannyiunknak, hogy ne vegyük nagyon komolyan az anyaságot! Azt kívánom, hogy mindenhol, ahol annyira jelentőségtelivé tettük a szülői szerepet, hogy az már akadályozza, hogy örömünket leljük benne, az így anyák napja alkalmából menjen szépen a kukába, egyszer és mindenkorra, és a helyére töltődjön be minden anyatársam saját, IGAZ válasza arra a hipotetikus és teljességgel komolytalan kérdésre, hogy:

Ha az anyaság lenne a legkomolytalanabb dolog a világon, vajon ki lennék, milyen lennék és mi lenne lehetséges számomra?

Fogadjátok szeretettel ezt az ingyenesen letölthető anyák napi ajándékot, amivel a gyerekek szívhez szóló és egyedi ajándékot tudnak készíteni anyának és nagymamának. Az alkotáshoz semmi másra nincs szükség, csak a 2 oldalas PDF kinyomtatására, illetve színesekre, ollóra és ragasztóra.

Anyák napi hálacsokor letöltés

Örömmel teli, felszabadult anyák napját kívánok Nektek!

Tartalomhoz tartozó címkék: szülő-gyerek kapcsolat érzelmek