Állj ki magadért! Bátorságnövelő csomag

Bátorságnövelő csomagba olyan termékeket válogattunk össze, amelyek nagyszerű segédeszközök lehetnek a kicsit félénk, bátortalan, félős gyerekek megtámogatására, és amikkel megtaníthatjuk nekik, hogyan kezelhetik az idegen helyzeteket, a szorongató gondolatokat, és hogyan állhatnak ki magukért a barátságban és a suliban.

Az Állj ki magadért! Bátorságnövelő csomagajánlatba a Spiribuuu Suli sorozat III. részét, azaz a Plüss Emil és a szorongás c. könyvünket, a Barátság Mágnes kártyákat és a Zűrutazások c. interaktív beszélgetőkönyvek Iskola c. kötetét kínáljuk együtt, kedvezményes áron, amíg a készleteink tartanak.

10.970 Ft 9.450 Ft
Menny.:db
Állj ki magadért! Bátorságnövelő csomag
10.970 Ft 9.450 Ft
Menny.:db

Leírás

A csomagajánlat tartalma:

- 1db Spiribuuu Suli III. - Plüss Emil és a szorongás, Plüss Emil története és a hozzá kapcsolódó szorongás-munkafüzet segít a gyerekeknek felfedezni a félelmek által irányított viselkedés következményeit és az önmegnyugtatás képességét. A könyv életből merített példáival és játékos feladataival lehetővé teszi, hogy a diákok tudatosítsák a túl nagyra nőtt aggodalmaikat, és megtanulják:

– mi az a szorongás, és hogyan működik,
– hogyan hat a félelem a cselekvésre,
– milyen ára van az elkerülő magatartásnak,
– hogyan lehet észrevenni és felülírni az ijesztő és félelemkeltő gondolatainkat,
–  hogyan lehet felismerni a feszült test jelzéseit, és milyen módokon tudjuk ellazítani,
– miért fontos a kockázatvállalás, és milyen stratégiákkal lehetséges bátorítani magunkat.

- 1db Barátság Mágnes kártyajáték, amelyet a barátkozási és konfliktuskezelési készségek fejlesztéséhez ajánlunk. Ez a szórakoztató és pörgős kártyajáték akár otthon, akár iskolai környezetben is játékos lehetőséget teremt a barátság témáról való beszélgetéshez, ismeretátadáshoz, és ezáltal fejleszti a gyerekek társas készségeit.

-1db Zűrutazások interaktív beszélgetőkönyv III. rész. - Iskola c. kötete, amelyben Zelemér, a zűrutazó vakondoki közbenjárásával könnyedén bepillanthatunk gyermekünk adott témával kapcsolatos érzelmi és gondolatvilágába, és abban is segítséget kaphatunk, hogy összeszedetten, objektíven beszélhessünk az érzelmileg sokszor bennünket is felkavaró problémákról. E kötet témái:

- Utálok suliba járni!
- Pikkel rám a tanár
- Nem leszek többé a barátod!
- Bántanak a társaim
- Ki vagyok közösítve

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményedet!